ΔΕΛΦΟΙ

Πάσχα στο DELPHI BEACH 4* στους Δελφούς

ΔΕΛΦΟΙ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Αναχωρήσεις

26 Απριλίου , 4 ημέρες

Ξενοδοχείο

DELPHI BEACH 4*

249€/Άτομο

4 Ημέρες & 3 Νύχτες

Ερατεινή – Ναύπακτος – Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι – Δίστοµο – Όσιος Λουκάς

Περιλαμβάνονται

Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) DELPHI BEACH HOTEL 4*
  • Ημιδιατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά.
  • Πλήρης διατροφή το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων στο ξενοδοχείο (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση των αντίστοιχων φαγητών της ημέρας
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Αναλυτικές Πληροφορίες & Πρόγραμμα

1η μέρα: Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί - Delphi Beach

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:15. Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως “Ο Ομφαλός της γης” (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για την παραλία Τολοφώνος στην Ερατεινή. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4*. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου

2η μέρα: Μεγ.Σάββατο: Γαλαξίδι - Ιτέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία του. Θα θαυμάσουμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου με το υπέροχο και μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ναό της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι του, το βυζαντινό μοναστήρι του Σωτήρος χτισμένο το 1250 μ.Χ., το σπίτι του μεγάλου ιστοριοδίφη Κ. Σάθα, τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Παρθεναγωγείο, το Χηρόλακα, το παλιό πέτρινο υδραγωγείο του 15ου αιώνα και τα παραδοσιακά σπίτια του και κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και συνεχίζουμε για καφέ στην Ιτέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Απόγευμα ξεκούρασης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, πολλές λιχουδιές και απεριόριστα ποτά!

3η μέρα: Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Ναύπακτος

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη Λαμπριάτικη μέρα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Σουβλίζοντας το παραδοσιακό οβελία (καιρού επιτρέποντος στην παραλία) προσφέρονται ουζάκι και μεζεδάκια. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλιάτικο γεύμα – γλέντι όπως η παράδοση το απαιτεί, διασκέδαση με Dj και απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Εδώ ο χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν “ξεκολλά”. Χρόνος για περίπατο και καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

4η μέρα: Δευτέρα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για την Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αιώνα πανελλαδικώς. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημειώσεις

Δεν περιλαμβάνονται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Δείτε Επίσης

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ

ΜΑΡΟΚΟ

8ημ.Οργανωμένη Βαλτική ανακάλυψη

Real World Tours

  •   Ολυμπιονικών 292-294, Ν. Ψυχικό

  •    Τηλ: +0030 21 0360 1017

  •    Mail: info@realworldtours.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© Copyright 2016 by Real World Tours | Webdesign by Black Swan