ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αναχωρήσεις

26 Απριλίου , 4 ημέρες

Ξενοδοχείο

KING SARON HOTEL 4*

278€/Άτομο

4 Ημέρες

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο KING SARON 4* στο Καλαμάκι Κορινθίας
  • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά, αρχίζοντας με μπουφέ γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό
  • Το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα (μέρος της δικαιούμενης διατροφής)
  • Συμμετοχή στο πλούσιο Εορταστικό πρόγραμμα του KING SARON
  •  Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  •  Φ.Π.Α.

Αναλυτικές Πληροφορίες & Πρόγραμμα

1η μέρα: Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ακροκόρινθος Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου - King Saron

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα μέσω Κορίνθου, στάση για καφέ. Ανάβαση στην Ακροκόρινθο για επίσκεψη στο Kάστρο με την μακραίωνη ιστορία και την εκπληκτική θέα! Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την κοντινή Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου που βρίσκεται σ ένα πανέμορφο πευκόφυτο λοφίσκο. Θα θαυμάσουμε το περίτεχνο ξύλινο σκαλιστό τέμπλο από οξιά και φλαμούρι, φιλοτεχνημένο όλο με σκαλιστές παραστάσεις από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Εδώ βρίσκονται πλειάδα Ιερών Λειψάνων, η Κάρα του Αγίου Σωφρονίου και η Θαυματουργή Αγία Εικόνα της βρεφοκρατούσης Παναγίας της Φανερωμένης. Εγκατάσταση στο αγαπημένο μας KING SARON (Α’ κατ.) και μπουφέ γεύμα με ποτά. Ξεκούραση και Νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ με ποτά. Μεταφορά στον Επιτάφιο, επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Μεγ. Σάββατο: Ράντσο Σοφικού Κορινθίας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την καταπράσινη κοιλάδα του Σοφικού και το υπέροχο Ράντσο “The Ranch”(έξοδα ατομικά). Εδώ, τα ατμοσφαιρικά saloons, τα ξύλινα σπίτια, οι Cowboys και οι άμαξες, μας “μεταφέρουν” σε ένα τόπο θρυλικό, μία προσομοίωση της Άγριας Δύσης! Περιηγηθείτε στην Άγρια Φύση & όλους τους σταθμούς του The Ranch, με τρενάκι & άμαξες. Δείτε από κοντά άλογα και πόνυ από διαφορετικές ράτσες, αγελάδες, κατσικάκια, αγριογούρουνα, πρόβατα & ελάφια! Θαυμάστε τα παραδοσιακά εργαστήρια για επαγγέλματα, που σήμερα έχουν σχεδόν χαθεί (αλευρόμυλος, ελαιοτριβείο, τυροκομείο, κουρείο, τσαγκαράδικο κ.α.), απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στο ξύλινο Western Saloon – Restaurant. Ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες, που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους! Επιστροφή, μπουφέ γεύμα με ποτά και ξεκούραση. Αργά το βράδυ μεταφορά για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη μας περιμένει το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο με μπουφέ, ποτά.

3η μέρα: Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά - Λουτράκι

Χριστός Ανέστη ! Μπουφέ πρόγευμα. Μέρα γιορτής και εξοχής! Απολαύστε μεζεδάκια, ουζάκι και τσίπουρο όσο ψήνεται ο παραδοσιακός οβελίας! Ακολουθεί πλούσιο πασχαλινό μπουφέ με αρνιά, παραδοσιακές γεύσεις και ποτά γλέντι με μουσική, χορό! Απογευματινή βόλτα στο Λουτράκι για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε μπουφέ με ποτά.

4η μέρα: Δευτέρα: Κορινθιακή “Ελβετία” - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ονειρική διαδρομή, ταιριαστή με την ημέρα στην Ορεινή Κορινθία. Ανάβαση στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Βλασίου. Συνεχίζουμε για την αρχαία Φενεό που δικαίως έχει χαρακτηριστεί “Κορινθιακή Ελβετία”. Εκτός από την ομώνυμη αρχαία πόλη, εδώ στο λόφο πλάι της δεσπόζει πάνω από την μαγευτική τεχνητή λίμνη “Δόξα” και το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (επίσκεψη) με το κρυφό σχολειό. Θα φωτογραφίσουμε το εκπληκτικής ομορφιάς εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που καθρεπτίζεται στα γαλήνια νερά της λίμνης και θα προχωρήσουμε προς το Μεσινό, τον παραδοσιακό οικισμό Καστανιά μέσα στα έλατα και τον υδροβιότοπο της Λίμνης Στυμφαλίας, έναν από τους ομορφότερους του Ελλαδικού χώρου. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και πορεία επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη με αναμνήσεις μοναδικές!

Σημείωση:

Δεν περιλαμβάνονται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Δείτε Επίσης

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ

ΜΑΡΟΚΟ

8ημ.Οργανωμένη Βαλτική ανακάλυψη

Real World Tours

  •   Ολυμπιονικών 292-294, Ν. Ψυχικό

  •    Τηλ: +0030 21 0360 1017

  •    Mail: info@realworldtours.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© Copyright 2016 by Real World Tours | Webdesign by Black Swan