ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Πάσχα στο AMALIA METEORA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Πάσχα στο AMALIA METEORA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας

Αναχωρήσεις

26 Απριλίου, 4 μέρες

Ξενοδοχείο

AMALIA METEORA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας

294€/Άτομο

4 Ημέρες

Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Μεγάλη Πέμπτη & Μεγάλη Παρασκευή, με νηστίσιμα και μη. Δωρεάν ντόπιο κρασί σε καράφα, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα φαγητά. Λαμπάδες για την Ανάσταση, θα μοιραστούν σε μικρούς και μεγάλους το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ. Τσουρέκια και κόκκινα αυγά. Αναστάσιμο Δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Την Κυριακή του Πάσχα, ψήσιμο των αρνιών. Μετά τις 11:00 π.μ. ανοίγει μπουφέ με ουζομεζέδες και μουσική. Πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ, με οβελία, κοκορέτσι και άλλα μαγειρευτά, και ακολουθεί Πασχαλινό γλέντι.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Καφέδες (στιγμιαίος κρύος, ζεστός, γαλλικός), αναψυκτικά, κρασί, μπύρα, αφεψήματα & νερό, όλες τις μέρες, όλη μέρα! Καθημερινά (εκτός Κυριακής Πάσχα) ζεστά & κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν 10:00-12:00 & 15:00-18:00 στο μπαρ. Ψητά καλαμπόκια κάθε μέρα 16:00 – 18:00

ΜΙΝΙ «BIG» CLUB με την αποκλειστική φροντίδα της MANESSIS TRAVEL και την οργάνωση του «www.pipis.gr» Σας περιμένουμε με 3 θεματικά σπιτάκια !!! Το Μαγικό Κάστρο με τσουλήθρα και πισινόμπαλα ! Αθλητικό Τραμπολίνο «Γίγας» !!! Face painting, μπαλονοκατασκευές, δραστηριότητες, κατασκευές με χαρτόνια και χρυσόσκονες με Πασχαλινά θέματα, βάψιμο αυγών, Baby Parking με Τσουλήθρες – Τραμπάλες και Αυτοκινητάκια !!! Με Πασχαλινό 5όροφο συντριβάνι παραγωγής σοκολάτας Υγείας !!! Με ανοιχτό χώρο υποδοχής των γονέων για να απολαμβάνουν τον καφέ τους ξέγνοιαστοι !

H Στέλλα Κονιτοπούλου! με την Ορχήστρα της και τα ξεσηκωτικά νησιώτικά της θα σας κρατήσει παρέα στο Πασχαλινό σας γεύμα, το μεσημέρι της Κυριακής!

Περιλαμβάνονται

Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο γνωστό AMALIA HOTEL 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας
  • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Παροχές extra smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18.00 έως τις 24.00 καθημερινά.
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών.
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%
  • Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο Ξενοδοχείο.

Αναλυτικές Πληροφορίες & Πρόγραμμα

1η μέρα: Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μετέωρα - Καλαμπάκα

Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 07:30 για Λαμία, Δομοκό. Άφιξη στην Καλαμπάκα που μια βόλτα στους δρόμους της, στη σκιά των Μετεώρων, όπου το μεγαλείο της φύσης συναντά το θείο Μυστήριο. Ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Άφιξη στο ξενοδοχείο ΑMALIA METEORA 4* στην Θεόπετρα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και παροχές extra smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

2η μέρα:Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνης

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1925 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Η μεγάλη αυτή τεχνητή λίμνη, με τις δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. Μετά το Φράγμα θα επισκεφθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνης (12ου αι) και την Πλαζ του Λαμπερού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα παρακολούθηση της Ακολουθίας της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αναστάσιμο, εορταστικό δείπνο με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα! Παροχές extra smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

3η μέρα: Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Τρίκαλα - Τέμενος Οσμάν Σαχ

Χριστός Ανέστη! Μπουφέ πρόγευμα. Γιορτάστε την Πασχαλιάτικη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου με σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, μεζεδάκια και ουζάκι γύρω από την πισίνα (καιρού επιτρέποντος), Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι, με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα! Το απόγευμα βόλτα στα Τρίκαλα, επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι.), το Κάστρο, και το Βαρούσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Παροχές extra smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

 

4η μέρα: Δευτέρα: Πόρτα Παναγιά - Περτούλι - Ελάτη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Η συνέχεια εξόχως εντυπωσιακή με τις μαγευτικές επισκέψεις μας στη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα λίγο μετά την Πύλη και το σαγηνευτικό τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα με τους μικρούς καταρράκτες. Ακολουθεί το Περτούλι (καιρού επιτρέποντος), ένα χωριό μέσα στα βουνά και τα έλατα, με μοναδική φύση και αργότερα η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ το κυνήγι! Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση!Το πρόγραμμα και η σειρά των ξεναγήσεων και εκδρομών μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα των αργιών, χωρίς να υπάρχει καμία παράλειψη.

Δείτε Επίσης

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ

ΜΑΡΟΚΟ

8ημ.Οργανωμένη Βαλτική ανακάλυψη

Real World Tours

  •   Ολυμπιονικών 292-294, Ν. Ψυχικό

  •    Τηλ: +0030 21 0360 1017

  •    Mail: info@realworldtours.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© Copyright 2016 by Real World Tours | Webdesign by Black Swan