ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αγίου Πνεύματος στο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* στην Καρδίτσα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αγίου Πνεύματος στο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* στην Καρδίτσα

Αναχωρήσεις

14/15 Ιουνίου, 3 μέρες

Ξενοδοχείο

THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* στην Καρδίτσα

169€/Άτομο

3 Ημέρες

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο υπερπολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* κοντά στην Καρδίτσα
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.

Αναλυτικές Πληροφορίες & Πρόγραμμα

1η μέρα: Αθήνα – Πόρτα Παναγιά – Ελάτη – Περτούλι

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00 με ενδιάμεσες στάσεις και κατεύθυνση για την Πύλη για επίσκεψη στη βυζαντινή εκκλησία του 13ου αι Πόρτα Παναγιά. Συνεχίζουμε για φωτογραφίες στο τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα και ανάβαση μέχρι το ελατοσκέπαστο Περτούλι σε υψόμετρο 1090 μ. Στην Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, γευθείτε ανεπανάληπτες παραδοσιακές συνταγές στις τοπικές ταβέρνες. Άφιξη και εγκατάσταση στο πολυτελές THESSA LIKON GRAN D HOTEL & SPA 5* Lux, λίγο έξω από την Καρδίτσα.

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ονειρική ημέρα στην Λίμνη Πλαστήρα ή Ταυρωπού. Προσκύνημα στην Σταυροπηγιακή Ι.Μ.Κορώνης (12ου αι) με την απίστευτη θέα. Μέσω της Πλαζ του Λαμπερού κατευθυνόμαστε προς το Φράγμα. Περνώντας από τα χωριά Νεράιδα, Νιοχώρι, απέραντη ομορφιά μας αφήνει έκθαμβους. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσετε τις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Τρίκαλα – Μέτσοβο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Πρωϊνή επίσκεψη στα Τρίκαλα που διαρρέονται από τον Ληθαίο ποταμό. θα επισκεφθούμε το Κουρσούμ τζαμί, θα περάσουμε από την κεντρική γέφυρα του 1886 και θα κάνουμε τον ανηφορικό περίπατο μάσα από τη συνοικία Βαρούσι μέχρι το Φρούριο με το ρολόι (έμβλημα της πόλης). Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο Μέτσοβο για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, την Πινακοθήκη Αβέρωφ (έξοδα ατομικά). Χρόνος για να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ με εκλεκτό ντόπιο κρασί, για βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα και τα σουβενίρ. Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Μετέωρα – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη των ιερών Μονών Αγ.Στεφάνου και Μεγ.Μετεώρου. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Δείτε Επίσης

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ

ΜΑΡΟΚΟ

8ημ.Οργανωμένη Βαλτική ανακάλυψη

Real World Tours

  •   Ολυμπιονικών 292-294, Ν. Ψυχικό

  •    Τηλ: +0030 21 0360 1017

  •    Mail: info@realworldtours.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© Copyright 2016 by Real World Tours | Webdesign by Black Swan